VORES FACILITETER

Vi har selv dyrket CrossFit i adskillige år, og har derfor fået et stort kendskab til de forskellige producenters udstyr. Vores erfaring fortæller os, at kvalitet er vejen frem og vi har derfor valgt at udstyre vores box med det bedste af det bedste - primært Eleiko suppleret med Rogue. Derudover har vi Concept2-romaskiner, ski-ergs og Elite assault bikes.

Vi har et særligt hjørne med nogle forskellige fitnessmaskiner, hvor du kan få lavet lidt assistanceøvelser og naturligvis, en dejlig seperat sal, som er helt lydisoleret. Den kan benyttes til personlig træning, kampsportstræning, mobility, yoga eller hvad dit hjerte ellers begærer.

Når alt det hårde arbejde er klaret, kan du nyde en shake eller snack i vores tilhørende café og ellers bare flade ud med alle de andre.

NB: Vi håber, du som medlem eller besøgende vil være med til at passe godt på vores nye box og behandle den, som dit andet hjem. I Trinity Training rydder vi op efter os selv. Sætter udstyret på de rigtige pladser og tørrer det af efter brug.

Vi efterlader naturligvis også omklædningsfaciliteterne, her udover toiletterne, som vi selv ønsker at møde dem. Så bliver det et dejligt træningsmiljø for alle.

CrossFit er for alle

Du behøver ikke at være i god form for at starte hos os. Vi hjælper dig på rette vej - meld dig på vores gratis opstartsforløb og bliv klædt bedst muligt på til at komme i gang med dit CrossFit-eventyr. Er du i tvivl om CrossFit er for dig, så hop på vores gratis intro WOD, hvor du får en smagsprøve på hvad CrossFit er.

Vi er ret sikre på, at du ikke vil være i tvivl bagefter.

Læs om vores gratis opstartsforløb
Gratis intro WOD