Opstarts­forløb

Enhver start kan være svær – lad vores dygtige trænere hjælpe dig godt i gang med CrossFit

Hvad består opstartsforløbet af?

Forløbet består af 4 træninger hvor du vil lære de basale og fundamentale bevægelser, vi bruger i CrossFit.

I CrossFit bruger vi en masse forskellige udtryk som kan være lidt forvirrende til at starte med. Disse begreber vil vi også stifte lidt bedre bekendtskabt med på forløbet, så du ved et afsluttet forløb er klar til at hoppe med på WOD's sammen med alle de andre nye CrossFittere

Ud over en masse teknisk arbejde vil du hver gang slutte din time med at prøve kræfter med en CrossFit-workout, så du er også garanteret lidt sved på panden.

De 4 træninger er bygget op, så du kommer igennem de 9 fundamentale CrossFit øvelser samt lidt af de gymnastiske elementer som CrossFit også består af.

Det er vigtigt for os at give vores nye medlemmer den bedst mulige start.

Opstartsforløbet er tilrettelagt specielt til dig, som måske ikke har prøvet kræfter med CrossFit før og ønsker at prøve kræfter med CrossFit sammen med andre begyndere.

Opstart 1:
Squat - Air Squat, Front Squat, Overhead Squat

Opstart 2:
Press - Shoulder Press, Push Press, Push Jerk

Opstart 3:
Deadlift - Deadlift, Sumo Deadlift High Pull, Medicine Ball Clean

Opstart 4:
Gymnastics – Pull ups, Toes to bar, Hand stand

Næste opstartsforløb:

Vi starter nye opstartsforløb når vi har tilpas mange som har vist interesse.
Skriv en mail til: info@trinitytraining.dk

Følg også med på vores SoMe kanaler.

Meld dig på opstartsforløb

Priser:

Prisen for opstartsforløbet er 400 kr alt inkl. 

Praktisk information:

Vi har samlet en masse praktisk information samt vores guldkorn til en god start på CrossFit, som du kan læse mere om her:

Kom godt igang

Har du spørgsmål til opstartsforløbet?

Skriv til os eller kig forbi boxen. Vi er altid klar på at hjælpe dig i gang.
Kontakt os
 

Hvad er CrossFit?

Varierende

CrossFit er et konstant varierende træningsprogram, som i sin enkelthed betyder, at du vil møde forskellige workouts hver gang, du tager på WOD. Man går altså væk fra den typiske "mandag er bryst, skuldre og arme. Tirsdag er ryg og ben - onsdag er…"

Der er dog implementeret såkaldte benchmark-workouts, som vil dukke op i ny og næ. Ved at teste disse af, vil du kunne se, om du har forbedret din score fra sidste gang. Derfor er CrossFit også meget målbart. Spørg enhver CrossFitter hvad deres "Fran" tid er og de vil kende svaret.

Vi, som CrossFittere er ikke specialister i en enkelt disciplin. Vores speciale er at være dygtige til flere ting og derfor træner vi konstant varierende. Det holder træningen spændende og udfordrende, hvilket vi elsker.

Funktionelle bevægelser:

Mennesket har altid stået, siddet, kastet, trukket, løftet, skubbet, klatret, løbet, hoppet osv. Alle disse bevægelser er funktionelle bevægelser der er med til at gøre dig stærkere og gøre din hverdag lettere. Derudover er funktionelle bevægelser også kendetegnet ved at de reducerer risikoen for skader.

Traditionelle fitness tager udgangspunkt i maskiner, der ikke følger dit naturlige bevægelsesmønster og understøtter derved ikke de aktiviteter du møder i din hverdag.

Til CrossFit tager vi udgangspunkt i naturlige og funktionelle bevægelser hvilket understøtter de bevægelser du møder i din hverdag og ligeledes betyder, at ALLE kan være med.

Intensitet:

CrossFit er især blevet kendt for træningens høje intensitet. Træningen er kort og effektiv.

De funktionelle bevægelser hjælper med at opnå den høje intensitet, da man aktiverer flere muskelgrupper og led i de funktionelle øvelser. Den høje intensitet er den direkte årsag til, at du opnår gode og hurtige resultater, og gør samtidig at det er nok at træne i en time et par gange om ugen.

Inden du bliver skræmt over tanken omkring høj intensitet, så skal vi også huske at sige, at intensitet er relativ. Trænerne vil altid sørge for, at træningen vil blive tilpasset så det passer til dit niveau af intensitet.

CrossFit er for alle

Du behøver ikke at være i god form for at starte hos os. Vi hjælper dig på rette vej - meld dig på vores opstartsforløb og bliv klædt bedst muligt på til at komme i gang med dit CrossFit-eventyr. Er du i tvivl om CrossFit er for dig, så hop på vores gratis intro WOD, hvor du får en smagsprøve på hvad CrossFit er.

Vi er ret sikre på, at du ikke vil være i tvivl bagefter.

Kontakt os
Bliv medlem