Mød teamet

Vi er mennesker med mål og drømme - præcis som dig. Vi vil ikke lade vores hverdag og drømme være begrænset af fysisk formåen. Vi er ambulancereddere, studerende og entreprenører. Vi er løbere, svømmere, gamere, kampsportsudøvere, fodboldspillere, tennisspillere og skiløbere, men hvad der er mere vigtigt, er alt det, vi har tilfælles med dig.

Vi valgte CrossFit fordi vi søgte efter det samme udvikling, som du søger efter nu. Det startede som en interesse med formål i at kunne nå nye mål der relaterede sig til vores sportsgrene, men vi har siden da bevæget os langt ud over de grænser.

Nu søger vi at forbedre alle aspekter af vores hverdag igennem CrossFit. Vi drømmer om at være i stand til at udføre vores job bedre, lege med vores børn, at være omringet af folk som vil fejre vores første pull up, at have et sted hvor vi kan koble fra, at prøve nye ting som de fleste voksne ville opfatte som lidt barnlige (men som vi synes er ret seje).

Alt omkring CrossFit er udfordrende - alt fra at komme i tøjet og af sted til boxen, viljen til at tage træningsintensiteten til et nyt niveau, at færdiggøre "Filthy fifty" som skrevet på tavlen og ikke mindst at undgå at bruge hele dagen på at tjekke om morgendagens WOD er blevet lagt op. Men hvad der gør det hele sjovt er det faktum, at du udfordrer dig selv sammen med hele teamet hos Trinity Training.

Det vigtigste element for at skabe den ønskede udvikling er CrossFit-trænerne. Vores trænere lever og ånder for CrossFit og ikke mindst at give dig træning af højeste kvalitet. Vi garanterer dig derfor topmotiverende trænere

med en masse erfaring, som brænder for at hjælpe dig på din rejse mod et sundere, stærkere og gladere jeg.

CrossFit fællesskabet har forbedret vores liv, og vi ønsker, at du også oplever den forbedring.

Mød vores dedikerede team - du kan klikke på dem, for at lære mere.

Image
Miguel Diaz rodriguezHead coach
Image
Louise WoodgatesCoach
Image
Daniel zinkCoach
Image
Frederikke MeldgaardCoach
Image
Freja DuelundCoach
 
 
 

CrossFit er for alle

Du behøver ikke at være i god form for at starte hos os. Vi hjælper dig på rette vej - meld dig på vores gratis opstartsforløb og bliv klædt bedst muligt på til at komme i gang med dit CrossFit-eventyr. Er du i tvivl om CrossFit er for dig, så hop på vores gratis intro WOD, hvor du får en smagsprøve på hvad CrossFit er.

Vi er ret sikre på, at du ikke vil være i tvivl bagefter.

Læs om vores opstartsforløb
Gratis intro WOD